Foto / Vjenčanja

Tanja & Bojan


Postoje dva suprotstavljena načina kako čovjek može voljeti sebe: nesebično i sebično. Samo prvi način služi samoodržanju, dok je drugi samouništavajući.

“Dobro došli na jedan prekrasan trenutak u kojem ako se matičar ne rasplače, onda neće ni punica, a bome ni svekrva. Čast je biti ispred dvoje ljudi koji su nešto odlučili napraviti zajedno. Neki kažu ludost, drugi kažu – jednu super stvar. Ja kažem – najbolju stvar!
Dragi mladenci, spojilo vas je ono što ste vas dvoje otkrili zajedno. Kažu da treba govoriti o ljubavi. Vama to nema smisla govoriti, vi ste to pronašli. Ja ću to govoriti onima koji su iza vas.

Ljubav je relativan pojam. O ljubavi će vam govoriti svi oni koji se nisu jedan put zaljubili. Neke stvari se s godinama mijenjaju, neke se ne mijenjaju. Vas dvoje ste jedini zalog jedno drugome da će ta ljubav trajati bez obzira što ona nekad neće izgledati kao na televiziji. Ljubav nema smisla ako je ne dajete nekom drugom. Iskoristite ovaj dan, sjećajte ga se. Nemojte zaboraviti jednu vrlo važnu stvar – onaj tko nije ljubio nije ni postojao.”