O nama


Postanite dio naše velike MIB obitelji

MIB ekipa svjesna je da najbolje snimke i fotke nastaju kada ste opušteni. Upravo zato trudimo se uz smijeh i pozitivu stvoriti ležernu, “obiteljsku” atmosferu.

Izbjegavamo namještene situacije i puštamo vas da izrazite emocije na naiskreniji, vama prirodan način. Na nama je da uhvatimo te trenutke i u dokumentarnom stilu ih pretvorimo u neizbrisive uspomene, kojima ćete se godinama vraćati s osmijehom na licu.

Spajamo vaše želje i naše iskustvo te ih zajedno stapamo u kreativni proizvod.

Postanite dio naše velike MIB obitelji!

Naše vještine


Projekt kroz 2019.

Odrađenih sastanaka
14%
Popijenih kava
16%
Riješenih projekata
11%
Uspješnost
98%

  • MIB studio
  • MIB studio
  • MIB studio

Reference


Kratki pregled naših suradnji.

Gazde

Jedan od najdugovječnijih bendova hrvatske estrade našem je timu povjerio snimanje priče o prvih 20 godina karijere. Glazbenu avanturu popularnih Gazda zaključili smo velikim koncertom u prepunoj dvorani Doma sportova.

ZOO Zagreb

Redovito druženje s velikim brojem životinjskih stanovnika zagrebačkog Zoološkog vrta neopisiv je doživljaj za MIB ekipu. Osmjesi na kakve nismo navikli, skakutanja i poziranja u divljem srcu grada ne mogu rezultirati lošim kadrovima.

Vivas group

Živi bar, živa kava, živa voda… Sve se to krije u moćnoj Vivas grupaciji za koju smo stvorili brojne videouratke. U jednom od njih zabilježili smo otvorenje Vivas bara u Selskoj, koji mami uvijek ugodnom atmosferom i, naravno, finom kavom 🙂

Cotrugli

Mnogo vremena posvećujemo suradnji s vodećom poslovnom školom u Jugoistočnoj Europi. Zajedno s više od 2000 bivših i sadašnjih polaznika, ponosni smo članovi velike COTRUGLI obitelji.